Prima pagina    Contact       Promotionale    Tipografie    Indoor / Outdoor
Home
Despre noi
Servicii
Portofoliu
Contact

Noutati si promotii

 

 

Creatie si productie TIPOGRAFICA

    Serviciile tipografice de calitate puse la dispozitie de Fusion Grup, precum si creatia grafica de exceptie realizata de o echipa profesionista, sunt în masura sa confere mesajului publicitar al companiei dumneavoastra impactul dorit. Tiparul la Fusion Grup inseamna rapiditate, punctualitate, costuri reduse, eficienta si flexibilitate pentru o gama extrem de variata de tiparituri – tipar digital sau offset, alb-negru sau color, indiferent de marimea tirajului (mic, mediu sau mare).
     Echipa noastra asigura si gestioneaza toate etapele necesare realizarii unor lucrari de un inalt nivel profesional si calitativ: de la consultanta oferita clientilor, conceptie si realizare grafica, pana la pregatirea de tipar, tiparul propriu-zis si finisarile solicitate. 
     In privinta produselor tipografice oferite de compania Fusion Grup, gama acestora este extrem de diversificata, venind in intampinarea dorintelor tuturor clientilor: pliante, mape de prezentare, antete, afise, brosuri, carti, reviste, felicitari, alte publicatii etc. In plus, clientilor interesati le propunem si servicii extinse, de tip multimedia, cum ar fi CD-ROM-uri interactive sau prezentari Powerpoint si Adobe Acrobat.

DATE TEHNICE SUPLIMENTARE
Servicii: conceptie grafica, procesare imagine, culegere/procesare text, DTP, tehnoredactare, machetare, pre-press,
              scanari profesionale, mostre de culoare, separatii de culoare pe film, print digital sau offset, finisare.
Tipuri hartie: offset, dublu cretat lucios sau mat, embosata, autocolant, colorata in masa, satinata, kraft etc.
Finisari: taiere, perforare, stantare, biguire, capsare, brosare, laminare, plastifiere, lacuire UV, coperti transparente.

 

TIPARITURI DE PROMOVARE

TIPARITURI DE PROMOVARE

TIPARITURI UZUALE SAU INDUSTRIALE

TIPARITURI UZUALE SAU INDUSTRIALE

TIPARITURI OCAZIONALE SAU DE SARBATORI

TIPARITURI OCAZIONALE SAU DE SARBATORI

Design si dezvoltare:
LOAD media