Prima pagina    Contact       Promotionale    Tipografie    Indoor / Outdoor
Home
Despre noi
Servicii
Portofoliu
Contact

Noutati si promotii

 

 

Creatie si productie publicitara INDOOR/OUTDOOR

    Reclamele de mari dimensiuni se numara printre punctele-forte ale companiei noastre, Fusion Grup oferind clientilor solutiile ideale, integrate, atât pentru semnalistica de interior (INDOOR), cat si pentru semnalistica de exterior (OUTDOOR). Oferta de servicii publicitare indoor/outdoor pe care compania noastra v-o pune la dispozitie se refera la exploatarea propriei retele nationale de locatii indoor/outdoor, la identificarea de noi locatii, la selectionarea, negocierea si achizitionarea de noi spatii publicitare, proiectarea si executarea suporturilor publicitare personalizate, constructia de spatii publicitare la cerere sau afisarea reclamei dvs. pe diferite suporturi publicitare.
     Clientul interesat isi poate alege varianta cea mai potrivita pentru un produs, beneficiind de o gama diversa de semnalistica indoor/outdoor: de la micile placute din plexiglass de pe usile companiilor pana la panourile unipol de 14 x 4 m. In plus, ca si la celelalte materiale publicitare puse la dispozitie de compania noastra, pentru a avea o colaborare eficienta cu clientii, realizam o serie de prezentari personalizate, unicate, in functie de necesitatile individuale ale clientului.

     Avantajele unei reclame de tip INDOOR/OUTDOOR sunt următoarele:
      1. expunerea reclamei dvs. 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, în zone de maximă vizibilitate.
      2. suprafaţa de expunere a reclamei este extrem de mare, vizibilă de la o foarte mare distanţă.
      3. costuri excelente în raport cu numărul de afişări (CPM – cost per mia de afişări).
   Serviciile oferite: consultanta, tipărire, constructie, decorare, mentenanţă, monitorizare, neutralizare. La dorinta clientului se poate realiza si masurarea audientei si studiul de impact. Pretul se stabileste in functie de locatie, dimensiune, perioada de inchiriere sau traficul zonei.   
                              

 

INCHIRIERE PANOURI TIP UNIPOL

INCHIRIERE PANOURI TIP UNIPOL

CREATIE SI PRODUCTIE INDOOR

CREATIE SI PRODUCTIE INDOOR

CREATIE SI PRODUCTIE OUTDOOR

CREATIE SI PRODUCTIE OUTDOOR

Design si dezvoltare:
LOAD media